NAVODILA ZA MONTAŽO SEDEŽNIH PREVLEK:

Vsak del sedežne prevleke je z notranje strani označen s pripadajočo oznako.

MONTAŽA PREDNJIH SEDEŽEV:

1. Izvlecite prednje naslone za glavo (če je to mogoče) in spustite sedež v ležeči položaj.
2. Potegnite elastike med naslonom in sediščem. Namestite sedišče na sredino in ga s kljukicami pričvrstite pod sedežem. V primeru, da ima sedež bočno plastiko – je prevleko potrebno potisniti pod plastiko.
3. Če ima prevleka bočno gumo po celi dolžini namesto kljukic, jih je potrebno zavezati (eno za drugo) pod sedežem).
4. Navlecite/namestite prevleko prednjega naslona (hrbtišča). Paziti na položaj bočne varnostne blazine. Prevleko napeti in gumice potegniti med naslonom in sediščem. Gumice pričvrstite s kljukicami pod sediščem.
5. V primeru, da se na robu naslona nahaja trak in ježek: napnite trak in pričvrstite z ježkom.

Namestitev avto prevlek
Navodila za montažo sedežnih prevlek

MONTAŽA ZADNJIH SEDEŽEV:

6. V primeru, da je to mogoče, zadnje sedeže vzemite izven vozila. Namestite prevleko glede na skico. Gumice potegnite in učvrstite s kljukicami za žičnati del pod sediščem ali med seboj. Če je sedež sestavljen iz več delov, ponovite postopek. Bodite pozorni, da so odprtine na sredini. Če je možno, potegnite prevleko pod plastiko. Zadnji naslon za roke namestite glede na skico.
7. Zadnji naslon se namešča po enakem postopku kot prednji. Pazite, da so vse odprtine za luknje na sredini in jih povlecite pod plastiko. Prevleke je potrebno zategniti in jih pričvrstiti z gumicami in kljukicami (ali s trakom in ježki). Če je naslon sestavljen iz več delov, postopek ponovite. Če imate bočne stebričke, jih montirajte po oznakah in med seboj učvrstite s povezovanjem gumic.
8. Navlecite prevleke za naslone glave po oznakah. V primeru, da imajo vezice (trakove za vezanje), jih povežite.

*V kolikor ima vozilo tri vrste sedežev, položite oznake glede na legendo in namestiti prevleke po enakem postopku kot prvi dve vrsti.

*V kolikor menite, da potrebujete strokovno pomoč pri montaži, jo lahko naročite tudi pri nas: MONTAŽA AVTOPREVLEK