Avtoprevleke za avtodom

Ste lastnik avtodoma in iščete idealno rešitev za zaščito in estetsko nadgradnjo notranjosti vašega vozila? Naša ponudba avtoprevlek je prava izbira ne glede na model ali znamko vašega avtodoma.

Zaupajte nam, da poskrbimo za vašo avtodomsko izkušnjo in se odločite za avtoprevleke, ki združujejo funkcionalnost, stil in trajnost. Preoblikujte vaš avtodom po vaših željah s prilagojenimi avtoprevlekami – vaš avtodom si zasluži najboljše! Naše avtoprevleke ne le dopolnjujejo videz vašega vozila, ampak tudi učinkovito varujejo originalne sedeže pred umazanijo, obrabo in morebitnimi razlitji tekočin. Zagotavljamo udobno vožnjo in ohranjanje notranjosti vašega avtodoma v brezhibnem stanju s kakovostnimi avtoprevlekami po meri.

Naša ponudba vključuje tudi samostojne enojne desne sedeže, primere za kombije in avtodome kot so Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter in številne druge. Naši sedeži so opremljeni z nemško in slovensko odobritvijo ter certifikatom A-testa za homologacijo in vgradnjo v vozilo. Možnost vrtljivih sedežev je prav tako na voljo, vsi izdelki pa prihajajo s potrebnimi dokumenti.

Poleg tega nudimo tudi balazine za klopi ter kletke priznanih blagovnih znamk, kot so Sportcraft, Aguti, Turk, Cta in drugi.

Za več informacij o cenah in individualni ponudbi nas kontaktirajte preko e-pošte (info@techplus.si) ali nas pokličite (+386 41 580 702), z veseljem vam bomo pripravili ponudbo. Naše avtoprevleke so izdelane po meri vašega vozila, zato bo vaš avtodom z nami zasijal v popolni prenovi.