Avtotapetništvo

Iščete kakovostno avtotapetništvo za vaše vozilo? Pri nas ste na pravem mestu! Ponujamo širok nabor storitev, ki bodo vašemu avtomobilu povrnile prvotni sijaj in udobje.

Popravilo in Tapeciranje Avtomobilskih Sedežev

Ne glede na material – bodisi blago, umetno usnje ali naravno usnje – smo strokovnjaki za popravilo in tapiciranje avtomobilskih sedežev. Z našim izkušenim timom bodo vaši sedeži spet videti kot novi.

Popravilo in Zamenjava Tapet na Vratih Avtomobila

Zamenjava ali popravilo tapet na vratih avtomobila je lahko ključnega pomena za estetiko in udobje vašega vozila. Pri nas poskrbimo za natančno izvedbo, ne glede na material tapet.

Tapiciranje Stropa Avtomobila

Strop vašega avtomobila je pomemben del notranje estetike. S tapiciranjem stropa bomo poskrbeli za eleganten videz in udobje med vožnjo.

Popravilo Sedežev za Motorna Kolesa in Kolesa z Motorjem

Naše storitve niso omejene le na avtomobile. Tudi za vaše motorno kolo ali kolo z motorjem imamo prave rešitve. Popravimo in osvežimo sedeže, da bo vaša vožnja udobna in varna.

Popravilo Sedeža za Traktor, Viličar in Druge Vozne Stroje

Tudi vaš traktor ali viličar zaslužita udoben sedež! Z našimi storitvami popravila sedežev bodo vaši delovni stroji spet pripravljeni na dolge ure dela.

Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

KONTAKT