Ker je vizija podjetja naravnana zelo pozitivno in ambiciozno, smo se odločili, da razširimo dejavnost na področju avto prevlek po meri vozila.

Svojo strateško usmeritev smo opredelili s pomočjo dolgoročne vizije:
Da je vožnja varnejša, mora biti udobna in udobna.

Tech plus želi postati sinonim za udobje, prijetno in varno vožnjo za voznike na Slovenskem in v širši okolici.
Podjetje je strateško in organizacijsko osredotočeno na avtomobilski trg tako v svojih izdelkih, kot v komplementarnem obsegu.

Izdelki, katere tržimo, so narejeni z največjo skrbnostjo. Tržimo najbolj tehnološke napredne materiale, pri pa tem razvijamo partnerstva z vsemi našimi dobavitelji in kupci. Vse smo storili in bomo storili, da bi dosegli in presegli pričakovanja končnih uporabnikov.

Prizadevamo si za izpolnitev naše dolgoročne vizije, imamo jasen dolgoročni poslovni cilj – POSTATI in OSTATI priznan trgovec kakovostnih tekstilnih izdelkov za notranjo opremo motornih vozil. Redno spremljamo, dopolnjujemo in posodabljamo našo ponudbo na področju tekstilnih avto prevlek.

Prvi del tega cilja »POSTATI« je že realiziran, ker smo vodilni na področju avto prevlek, drugi del »OSTATI« predstavlja stalen izziv, ki je pred nami, zato je naš slogan – Z NAMI TRAJA AVTO DLJE IN IZGLEDA BOLJE.

Ekipa Tech plus d.o.o.